Dubbeltrubbel

Utveckling Kurt..

Kategori: Kurt

Jag måste ju göra ett litet inlägg om Kurtans starter hittills också.. Även om han inte är klar med nybörjarklass (och kanske aldrig kommer bli.....)
 
Jag tror att vi började träna rallylydnad i slutet av augusti, på en kurs som vi gick då..
Första tävlingen blev 17e november i Fagersta BK's inomhushall, nåt som vi aldrig ens har varit i närheten av..
Det såg ut så här:
 Inte så mycket att hurra för kan man säga!! Men jag är glad att jag hade sinnesnärvaro att inte försöka tjata ihjäl honom, utan hitta på nåt annat som är lätt istället..
 
 
Andra gången i tävlingssammanhang var inofficiell i Kungsör i slutet av februari/början av mars, jag minns inte riktigt.. Då gick det liiite bättre, men jag borde ha avbrutit innan det gick helt åt skogen, men det är ju lätt att säga i efterhand..
Inte mycket att säga.. Mycket koppelanvändning, vilket domaren påpekade, men jag vet att Kurt kan hålla på hur länge som helst och bryr sej inte det minsta om vad jag säger när han fastnar med snoken så där...
 
 
Och så den senaste starten.. Slänger in den filmen här också för att ha alla samlade.. Kristinehamns BHK, 20e april.. Fortfarande är det långt ifrån den Kurt som är med på träning.. Men jag är så nöjd med den här rundan ändå! Och det känns som att det bara kan bli bättre.. (kanske är att utmana ödet att säga så.....)
 
 Vi behöver träna uthålligheten och koncentration även med störning.. Så att jag inte behöver gå runt och larva mej en massa...... Men vi kom runt banan, och jag är fortfarande ohyggligt imponerad över att han la sej i blötan!