Dubbeltrubbel

SM

Kategori: Allmänt

Jag sitter hemma och glor på livesändningen från agility-SM.. skulle kanske ha försökt komma med i nån bil dit, det hade inte varit så tokigt..

Jag är av en ovanlig sort, jag är en riktig ensamvarg som är otroligt sällskapssjuk!
Det är inte alltid så lätt att få ihop alla gånger.. Men jag är iallafall glad över alla härliga människor som jag träffar på klubben och genom hunderiet just nu!

Jag är gräsänka idag, så på förmiddan tog jag och hundarna en snabbtur till tygaffärn och sen till klubben..
Tränade lite agility med Kurt, och han är inte ens hälften så fokuserad när vi tränar själva som när vi är på kurs.. Så rätt var det var gjorde han en liten rymning! På nåt sätt känns det värre när man står där helt själv och se hunden dra iväg.. Är det kurs eller om man är flera så känns de som att det finns hjälp att få.. Som tur var så vände han tillbaka strax utanför planen och kom tillbaka!! Men det blir ju såklart så att jag inte vågar koppla loss nåt mer, utan det blev bara kontaktfältsträning med koppel efter det.. Det känns ju inte så bra heller.. Jag måste nog komma på en bra taktik för det där...
Undrar om det kan va idé att avbryta och sätta undan honom i bilen efter rymningar?

Trubbel fick komma ut och ta några rallysteg/moment.. Han är faktiskt himla duktig, även om det han behöver mest av allt är störningsträning så jobbar vi på kontakten när vi är själva..

Nu ska jag fortsätta titta på hopp large lag från Falkenberg!